Sajarah Development lan prestasi penting
Waca liyane

Shenzhen Cooperation Sensor& Instrumen CO, LTD.


Ing 2004, sah dening Jepang NMB kanggo operasi long-term in China.

Ing taun 2006, dibukak menyang pasar manca kasil.

Ing 2007, dadi distributor khusus saka Freescale (biyen MOTOROLA) ing sensor tekanan.

Ing 2014, sistem test pasukan expansion kita pikantuk paten nasional.

Ing 2017, dadi partner strategis karo Harbin Institut Teknologi.

Ing 2018, dadi perusahaan dhuwur-tech nasional lan dikembangaké macem-macem sensor energi anyar lan piranti lunak, dibukak produk anyar kang bisa ngawasi pasukan expansion lan pamindahan ing wektu sing padha.

Ing 2019, sistem expansion test pasukan kasil mlebet lapangan kendaraan energi anyar, lan CPR mentas dikembangakéinstrument sensorproduk sing diinstal pasukan disebarake lan sistem test pasukan pancet.

  • Quality
    sensor CPR wis liwati FCC / EMC / sertifikat RoHS
  • Patents
    Swara puluh teknologi paten beda ing pasukan bobot ukur
  • Masyarakat
    Gabung ing Shenzhen Sensor lan Intelligent Industry Association Instrumentation
  • Mulia
    Dikenali minangka perusahaan dhuwur-tech dening pemerintah China Shenzhen
Load Sel CPR
Waca liyane

load Cell

Best CPR163 250 / 500kg 1/2/5/10/50 / 100t komprèsi Load Cell pasukan Sensor kanggo trek platform ukuran Supplier
Best CPR163 250 / 500kg 1/2/5/10/50 / 100t komprèsi Load Cell pasukan Sensor kanggo trek platform ukuran Supplier
Kanggo ukuran truk, ukuran platform, bin lan sistem ngebotake liyane.Pilihan jinis emperature dhuwur, pilihan dibangun ing jinis ampli.· Sel mbukak komprèsi· Construction baja Alloy· EMC / FCC / RoHS disetujoni· Akurasi High· Stabilitas High· Gampang kanggo nginstal· Kajaga karat dening perawatan nikel-dilapisi· Selaras kanggo (0-5V, 0-10V, 4-20mA) internal ampli / RS485 / TEDS· Cocog kanggo ukuran truk, ukuran platform, bin lan sistem ngebotake liyaneKapasitas 250 / 500kg 1/5/10/50 / 100t
CPR702-S07 MiniSer Minions Minions ing kolom tion Tension Cell Cell Cell Force Sensor for pers superfl
CPR702-S07 MiniSer Minions Minions ing kolom tion Tension Cell Cell Cell Force Sensor for pers superfl
Transducer force miniaturSensor Micro, wangun kompak.stainless Steel.it cocog kanggo peralatan sing njaga peralatan, instrumen keystroke ngukur instrumen, uji coba tekanan tekanan, tangan mesin cilik lan ruang tekanan liyane.· Keturunan lan komprèsi lan gampang diinstal, ing sisih mburi strukture benang. Kabeh struktur baja tahan karat.· Gampang diinstal lan ukuran cilik· Dilindhungi karat dening perawatan sing dilacak nikel· Sambung karo flange kanthi ngisor 4 bolongan kanggo ndandani lan ngukur· Ukuran cilik, cocog kanggo papan kanthi papan sing winates ing macem-macem, lan ngemot kolom peralatan tensile tansile.Cocog kanggo mesin uji coba, ketegangan miniatur lan peralatan tes tekanan, mesin laminasi AS kaya ngono, mesin welding.Kapasitas: 200kg / 500kg, 1/1 / 5T, 10T, 20T, 30t, 50t
Sensor Tekanan diferensial CPR1000C kanggo Supplier Gas Scology
Sensor Tekanan diferensial CPR1000C kanggo Supplier Gas Scology
Sensor tekanan diferensi ngukur prabédan tekanan ing rong port kasebutngukur tekanan, aliran, level, antarmuka, lan kapadhetan utawa gasIng sistem kasebut, siji bisa kanthi gampang ngukur tekanan, aliran, level, antarmuka, lan kapadhetan cairan utawa gas. Aplikasi penting liyane sensor iki yaiku bisa ndeteksi blockage utawa kasangsaran! Kanthi ngukur tekanan lan ngitung nomer asil, bisa uga nuduhake yen ana sing ngalangi kemajuan kasebut. Yen tekanan saka katup ing sisih mburi aliran luwih dhuwur tinimbang sisih ngelawan (utawa wiwitan katup), mula bisa dikonfirmasi manawa ana blockage sing kudu diurus.Bentenane antara sensor tekanan diferensial lan sensor tekanan statis yaiku jinis statis sing nggunakake mung siji port kanggo ngukur tekanan nalika sensor tekanan sing biasane kalebu rong port pipa sing dadi lampiran pipa.Aplikasi Sensor DistribusialSensor meksa iki digunakake ing macem-macem aplikasi. Sampeyan bisa nemokake sensor kasebut ing lingkungan industri ing ngendi ana kudu ngukur tekanan gas utawa cairan. Contone, ing sistem sing bisa digunakake kanthi pemaninan utawa adhem utawa cairan, panggunaan sensor kasebut biasane perlu. Sampeyan uga bisa ndeleng sensor tekanan diferensial ing sistem protektor geni, ing jero unit sprinkler. Dheweke migunani nalika volume cairan ing kapal tertutup kudu diukur uga. Tekanan, gravitasi, lan kapadhetan Cairan bisa mbantu ngukur volume cairan (dhuwur saka kolom cair). Iki mung bener kanggo kahanan nalika variasi suhu ora ngganti kapadhetan cairan.
CPR503-88 Best terus bolongan Donut Curing jinis mbukak sel kanggo Angkatan Takeran Gym Workout Equipment Company - CPR
CPR503-88 Best terus bolongan Donut Curing jinis mbukak sel kanggo Angkatan Takeran Gym Workout Equipment Company - CPR
CPR503-88 terus bolongan Donut Curing jinis mbukak sel kanggo Angkatan Takeran Gym Workout Equipment dibandhingake karo produk padha ing pasar, iku nduweni kaluwihan pinunjul tandhinganipun ing syarat-syarat kinerja, kualitas, katon, etc., lan seneng reputasi apik ing pasar. CPR ngringkes cacat produk kepungkur, lan terus-terusan mbenakake wong. Specifications CPR503-88 terus bolongan Donut Curing jinis mbukak sel kanggo Angkatan Takeran Gym Workout Equipment bisa selaras miturut kabutuhan.· Sel mbukak komprèsi Miniatur· Construction Stainless· EMC / FCC / RoHS disetujoni· Akurasi High· Stabilitas High· Gampang kanggo nginstal· Kajaga karat dening perawatan nikel-dilapisi· Cocog kanggo bolt tightening pasukan, Takeran kategangan bolts meneng lan bagéyan rod, test pasukan extrusion, ngumpul test meksa lan test meksa liyaneKapasitas: 20kg, 30kg, 50kg, 100kg, 200kg, 500kg, 1t, 2t
Load Sel CPR: Tansah Solution tengen kanggo Aplikasi Panjenengan
Waca liyane
Prakawis kita

CPR Sensor Instrument didegaké ing taun 2004, sing dhuwur-tech account internasional nggabungaken R& D, Produksi& Sale. We offer sawetara warna test lan instrument sensor pangukuran sing nggantosi luwih saka 15 taun pengalaman.


engineering ekstensif kita lan pengalaman Manufaktur bukti ing garis lengkap kita Load Cell, Tension Lan komprèsi Load Cell, Pressure Sensor, suhu sensor tekanan tinggi, torsi Sensor, Pemindahan transducers, Digital Indikator Lan Amplifer, Bobot Transmitter etc.


Kepéngin nemokake sensor Pas sampurna? CPRinstrument sensor bisa nyedhiyani solusi profesional kanggo ketemu karo kabutuhan individu.

  • pabrik
    pabrik & experienced karyawan China
  • desain
    Nampa klien customzation
  • R & D
    tim kuwat & profesional teknisi
  • layanan
    engineer Friendly kanggo instalasi sensor
Contact us dina kanggo ndeleng apa bisa kurban CPR. Bebas bae kanggo takon pitakonan technical utawa komersial.

Contact us