sajarah ngembangkeun sarta prestasi penting
MACA DEUI

Shenzhen Kerjasama Sénsor& Instrumén CO, LTD.


Dina taun 2004, idin ku Jepang NMB keur operasi jangka panjang di Cina.

Dina taun 2006, dibuka kana pasar asing junun.

Taun 2007, jadi distributor husus tina Freescale (baheulana Motorola) on sensor tekanan.

Dina 2014, sistem test gaya ékspansi kami massana hiji patén nasional.

Dina 2017, jadi pasangan strategis kalayan Harbin Institut Téknologi.

Dina 2018, jadi perusahaan tinggi-tech nasional jeung dimekarkeun rupa sensor énergi anyar jeung software, dibuka hiji produk anyar nu bisa nangkep gaya ékspansi jeung kapindahan dina waktos anu sareng.

Dina 2019, sistem ékspansi test gaya hasil diasupkeun widang kandaraan énergi anyar, sarta cpr karek dimekarkeunalat sensorproduk anu dipasang gaya disebarkeun sarta Sistem test gaya konstan.

  • kualitas
    sensor CPR geus diliwatan FCC / EMC / sertipikat ROHS
  • patén-patén
    Leuwih dua puluh téknologi patén-patén béda dina gaya beurat ukur
  • perkumpulan
    Ngagabung dina Shenzhen Sénsor tur calakan Asosiasi Industri Instrumentation
  • kaajenan
    Dipikawanoh salaku perusahaan tinggi-tech ku pamaréntah Cina Shenzhen
Beban Sél ti CPR
MACA DEUI

beban Cell

Pangalusna CPR163 250 / 500kg 1/2/5/10/50 / 100t skéma beban Cell gaya sénsor pikeun treuk platform skala Supplier
Pangalusna CPR163 250 / 500kg 1/2/5/10/50 / 100t skéma beban Cell gaya sénsor pikeun treuk platform skala Supplier
Pikeun skala treuk, skala platform, bin jeung sistem timbangan séjén.Pilihan tipe emperature tinggi, pilihan diwangun-di tipe panguat.· Sél beban skéma· Konstruksi baja Galunggung· EMC / FCC / ROHS disatujuan· Akurasi High· Stabilitas High· Mudah masang· Ditancangkeun ngalawan korosi ku perlakuan anu mickel· Ngaropéa keur (0-5V, 0-10V, 4-20mA) internal panguat / RS485 / TEDS· Cocog jeung skala treuk, skala platform, bin jeung sistem timbangan séjénKapasitas 250 / 500kg 1/5/10/50 / 100t
Pangalusna Crop702-S07-S0 Chilie Konsum Perancis Panyumbar Mancur Penderang Sensor pikeun Messor Mesin
Pangalusna Crop702-S07-S0 Chilie Konsum Perancis Panyumbar Mancur Penderang Sensor pikeun Messor Mesin
Mindahkeun kakuatan miniaturSensor micro, kompak bentuk.Tarifazess teu cocog pikeun tekenan ngajaga peralatan anu ngajaga peralatan telepon, keystroke parobihan, pencét paripolah anu sanésAtan Salakuisme sareng komprési sareng gampang dipasang, dina tungtungna tina tapak lovare. Sadaya struktur baja stainless.· Gampang dipasang sareng ukuran alit· Ditancangkeun ngalawan korosi ku perlakuan anu mickel· Sambung sareng flange ku handapeun 4 liang kanggo ngalereskeun sareng ukur· Ukuran leutik, cocog pikeun tempat anu caket di rohangan kawatas dina rupa-rupa anu lega, sareng beban ekstrol alat anu diénkeun.Cocog pikeun mesin tés, serangan miniatur sareng parabot témbaran tekanan, mesinopaminasi sapertos urang, mesin las.Kamampuan: 200kg / 500kg, 1/2 / 5T, 10T, 20t, 30t, 50t
Sensor tekanan Crop1000
Sensor tekanan Crop1000
Sensor tekanan anu béda-béda ngukur bédana dina tekanan dina dua palabuhanngukur tekanan, aliran, tingkat, antarmuka, sareng kapadetan cair atanapi gasDina sistem ieu, hiji tiasa cocog tekanan, aliran, tingkat, antarmuka, sareng kapadetan cair atanapi gas. Aplikasi penting tina sensor ieu mangrupikeun aranjeunna tiasa mendeteksi putan atanapi jakim anu nyita! Ku ngukur tekanan sareng ngitung nomer anu hasilna, éta gampang nunjukkeun upami aya hal anu ngahalangan kamajuan. Upami tekanan klep di sisi Enz aliran langkung luhur tibatan sisi sabalikna (atanapi awal klep), maka sigana tiasa dikonfirmasi anu aya panektekkeun yén aya kotak anu kedah dirawat.Bédah antara sensor taptrain standar sareng sensor tekanan statik mangrupikeun jinis statik ngan ukur aya tekanan bari sensor tekanan ku kituna ngahijikeun dua grafak.Aplikasi sensor tekanan anu bédaSensor tekanan ieu dianggo dina rupa-rupa aplikasi. Anjeun tiasa mendakan sensor ieu di seueur lingkungan industri dimana kedah ngukur tekanan gas atanapi cair. Salaku conto, dina sistem anu tiasa dianggo ku pemanasan atanapi niiskeun gas atanapi cairan, panggunaan sensor ieu biasana diperyogikeun. Anjeun ogé tiasa ningali sensitip tekanan béda dina sistem peleksdékék pelayaran, dina unit spinkler aranjeunna. Aranjeunna kapaké nalika volume cairan dina kapal anu ditutup kedah diukur ogé. Nekanan, gravitasi, sareng kapadetan cair tiasa sadayana pitulung pikeun ngukur volume cairan (jangkungna kolom cair). Ieu ngan leres kanggo kaayaan nalika variasi suhu henteu ngarobih kapadetan cairan.
CPRTRUSPAMP anu pangsaéna
CPRTRUSPAMP anu pangsaéna
CPRTROROR50-88 burung liang donat jinis sél bentang pikeun pangukuran gim kaki gimédakeun sareng produk anu sami di pasar, éta henteu hasil kolastik anu saé dina pasar. CPRagezes cacad produk baheula, sareng terus-terusan ningkatkeun aranjeunna. Spésifikasi CPRTROF50-88 thrues Cai Donut Jogét Selam Mither pikeun Perwakilan Gim Oplout tiasa diatur ku kabutuhan anjeun.· SPRIST PRESTENS TRIP· Konstruksi baja stainless· EMC / FCC / ROH anu disatujuan· Akurasi anu luhur· Konsépés anu luhur· Gampang dipasang· Ditancangkeun ngalawan korosi ku perlakuan anu mickel· Cocog pikeun gaya boldedening, ukur tegalan bait screw Scrts sareng potongan potongan, Ex Extrusion, uji tekanan anu sanés, uji tunggulKamampuhan: 20k, 30kg, 50KG, 100KG, 200kg, 500KG, 1T, 2T, 2T
Beban Sél ti CPR: Salawasna Solusi Katuhu pikeun Aplikasi anjeun
MACA DEUI
Tentang Kami

CPR sensor Tambo Minangkabau diadegkeun dina taun 2004, mangrupa tinggi-tech brand internasional integral tina Sunda& D, Produksi& Diobral. Urang nawarkeun rupa-rupa test na alat sensor pangukuran nu ngawakilan leuwih ti 15 taun pangalaman.


rékayasa éksténsif urang jeung kaahlian manufaktur dibuktikeun di garis nu lengkep kami beban Cell, Tegangan Jeung skéma beban Cell, tekenan Sénsor, hawa sensor tekanan High, torsi Sénsor, kapindahan Transducers, Digital Indikator Jeung Amplifer, Beurat pamancar jeung sajabana


Mikahayang nyungsi sensor fit sampurna? CPRalat sensor bisa nyadiakeun solusi profésional papanggih pangabutuh individu Anjeun.

  • pabrik
    pabrik & ngalaman karyawan Cina
  • rarancang
    Nampa klien customzation
  • R & D
    Tim kuat & profésional technicians
  • jasa
    insinyur Friendly pikeun instalasi sensor
Contact us kiwari ningali naon bisa nawarkeun CPR. Ngarasa Luncat nanya patalékan teknis atanapi komérsial.

Taros Kami